Idősek otthona és nyugdíjas Gondozóház Kunszentmiklós

A kunszentmiklósi gondozóház büszke arra, hogy magántulajdonban van, és hogy az alapítók több mint 35 éve szolgálják a kunszentmiklósi időskorúakat. A támogatott életmódú modellünkkel arra törekszünk, hogy lehetővé tegyük a függetlenséget egy alapvető támogatási és kényelmi rendszerrel. Tisztelettel és méltósággal gondoskodunk idős, nyugdíjas lakóinkról, hogy a lehető legjobb életminőséget biztosítsuk számukra. Naponta találkozunk az emberek korosodásával együtt járó természetes fizikai teljesítőképesség csökkenéssel, mely időnként szellemi hanyatlással is párosul.
Mindez együtt jár azzal, hogy az önellátás egyre nehezebbé megterhelőbbé válik. A bizonytalanság érzése a mozgáskoordináció csökkenésével fokozódik. A dolgozó hozzátartozók idő hiányában nem tudják felvállalni az idősekre való maradéktalan odafigyelést, emiatt sokan elmagányosodnak. E szempontok vezettek el bennünket a gondozóház megálmodásához majd az álmokat tettek követték.
Az idősek számára az idősotthon biztonságot, nyugalmat, változatos társaságot, odafigyelést és boldog kiegyensúlyozott éveket ajándékozunk.
Szakképzett, empatikus személyzet biztosítja a kényelmet, egészségmegőrzésre irányuló törekvéseinket, aktív életet élő lakóink számára élethosszig tartó gondoskodással.